LINNAN JUHLAT -tasavallan tärkein komedia

NAURUHERMOJA KUTKUTTAVA KOMEDIA LOIMAAN TEATTERILLA

Loimaan teatterissa saa perjantaina 11.11. ensi-iltansa Satu Rasilan ja Tuomas Parkkisen kirjoittama LINNAN JUHLAT -tasavallan tärkein komedia. Esityksiä on luvassa itsenäisyyspäivän aattoon 5.12. asti.

Kaikkihan luulevat tietävänsä mitä Linnan juhlissa tapahtuu, mutta vain harvat ovat päässeet kokemaan omakohtaisesti aidon juhlatunnelman. Suomalaisen suurin unelma ei nimittäin suinkaan ole lottovoitto, vaan se, että saisi kutsun Linnan juhliin. Lottovoitonhan voi saada ihan kuka tahansa, mutta Presidentinlinnaan mennään vain omilla ansioilla. Paitsi tänä vuonna!

Loimaan teatterissa salaisuuden verho raottuu ja kuka vain voi päästä mukaan juhlatunnelmaan. Pääsemme seuraamaan salaisen boolin syntyä, bongaamaan julkkiksia sekä näkemään, mitä buffetissa, tanssilattialla ja presidentin taukotilassa tapahtuu.

Ainutlaatuinen esitys toivottaa katsojat tervetulleiksi kurkistamaan tasavallan tärkeimmän tilaisuuden kulisseihin. Opastamme teidät syvälle Linnan juhlien etiketin saloihin ja näytämme teille sen, mitä TV-kamerat eivät näytä juhlissa, joissa ”ei koskaan tapahdu mitään”.

Esitys kertoo tavallisen ihmisen toiveesta päästä linnaan keinolla millä hyvänsä. Halusta saavuttaa edes hetken onni julkisuuden valokeilassa. Matka punaisella matolla kestää 15 sekuntia. Kaksi ja puoli miljoonaa ihmistä tuijottaa, tai sitten kukaan ei huomaa. Seuraavana päivänä saat lukea, pääsitkö parhaimpien tai pahimpien pukujen listalle. Ja eihän sen niin väliä kummalle, jos on kuitenkin saanut median huomion käännettyä itseensä.

Linnan juhlissa viisi näyttelijää marssittaa estradille lähes sata roolihahmoa Linnan juhlien henkilökunnasta kutsuvieraisiin.  Lavalle astuvat Jani Hägg, Arto Koliseva, Leena Mahlamäki, Matilda Mahlamäki ja Kirsi Toivanen. Kulisseissa heidän avustajinaan häärivät Elina Keskitalo ja Tarja Rantanen. Lavastus on Jani Häggin ja puvustus Elina Keskitalon käsialaa. Esityksen ohjaa Sari Äikää-Torkkeli.

Kesto väliaikoineen n. 2 h 15 min

Liput:
Nettilippu.fi: Aikuiset 20 € / Eläkeläiset, opiskelijat, lapset 18 €
NYT voit maksaa nettilipussa myös Smartumin ja E-passin mobiilisovelluksilla!
Ovelta: Aikuiset 22 € /  Eläkeläiset, opiskelijat, lapset 20 €

Ryhmäalennus yli 30 hlö (18 €/hlö +ryhmän vetäjä ilmaiseksi) (sähköpostilla tai soittamalla).

Lisätietoa ja ryhmävaraukset: liput@loimaanteatteri.fi / 040 5742 065

Esitysajat:
 la 26.11. klo 17:00 LOPPUUNMYYTY

ke 30.11. klo 19:00
pe 2.12. klo 19:00
su 4.12. klo 17:00
ma 5.12. klo 19:00

MYÖS TILAUSNÄYTÖKSIÄ!

Osta liput Nettilipusta