Tule mukaan toimintaamme

Liity jäseneksi, tule mukaan talkoisiin tai heittäydy teatterin maailmaan näyttelijänä!

Mukaan toimintaan

Loimaan Seudun Teatteriyhdistys ry toimii vapaaehtoisten voimin. Ilman talkoolaisia olisimme pulassa. Olisiko sinulla aikaa auttaa meitä aina silloin tällöin, silloin kun sinulle sopii? Loimaan teatteri ja Kertunmäen kesäteatteri kaipaavat jatkuvasti apukäsiä mm. seuraaviin töihin:

Kannatusjäseneksi

Jäseneksi liittyminen on helpoin tapa tukea toimintaamme. Jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään, mutta meille se on signaali, että toiminnassamme halutaan olla mukana.

Jäsenmaksut 2022

Jäsenmaksu: aikuiset 15€ / eläkeläiset ja opiskelijat 10€

Maksut tilille FI92 5239 0050 0232 43 viitteellä 10100

Näyttelemään

Onko teatterikärpänen puraissut sinua, kaipaisitko uutta harrastusta? Loimaan Seudun Teatteriyhdistys ry:n ylläpitämät  Loimaan teatteri ja Kertunmäen kesäteatteri tarjoavat heittäytymismahdollisuuksia sekä aikuisille että lapsille.

Ota rohkeasti yhteyttä puh. 0500 726 573. Kerromme mielellämme, millaisia produktioita on tulossa ja millaisia rooleja niissä voisi olla tarjolla!

Teatteritaiteen perusopetukseen

Loimaan Teatterikoulu LoiSTeessa alkaa uusi ”ekaluokkalaisten” ryhmä joka toinen vuosi. Loimaan työväenopiston hallinoimiin teatteritaiteen perusopetuksen ryhmiin on kuitenkin mahdollista ilmoittautua muinakin ajankohtina. Tiedustele vapaita paikkoja opetusryhmistä puh. 0500 726 573.