Fiilaten ja fuulaten

Kertunmäen kesä käynnistyy vauhdikkaasti fiilaten ja fuulaten

Kertunmäen kesäteatterissa nähdään tulevana kesänä jälleen kotimainen kantaesitys. Hauskan kesäisen elämyksen ystäviä hemmotellaan toden teolla, kun Antti Hopian käsikirjoittama farssi Fiilaten ja fuulaten saa ensi-iltansa 28.6. Hopian huippuhumoristinen sanailu hivelee riemastuttavalla tavalla hoksottimia samalla, kun nauruhermoja syvähierotaan rivakan ronskilla otteella.

Fiilaten ja fuulaten -esityksessä harmiton pikku moka aiheuttaa farssille tyypilliseen tapaan ei-niin-harmittoman väärinkäsityksen. Yllättävän tilanteen epätoivoinen peittely kietoo päähenkilöt nopeasti valkoisten ja vähän tummempienkin valheiden verkon syövereihin. Kun yksi luulee yhtä yhdestä ja toinen toisesta, kolmas näkee tilanteen suurin piirtein päinvastoin. Pääasiahan kuitenkin on ehdottomasti, että totuuden paljastumista ja siitä johtuvaan kiusalliseen tilanteeseen joutumista pyritään välttämään viimeiseen asti.

Tällä kertaa Jesse on kutsunut opiskelukaverinsa Karin viettämään iltaa kotiinsa itsensä ja vaimonsa kanssa. Tilannetta hämmentää myös yksi lähes kutsumaton vieras. Kun soppaan vielä lisätään eron partaalla olevat appivanhemmat, anopin kissa ja kissan kaima, syntyy iloinen farssi, jossa kukaan ei lopulta tiedä, kuka talossa itse asiassa asuu, kenen tavarat ovat sohvan takana, ketä fuulataan, missä fiilataan, ja miksi mekko kumisaappaassa tuoksuu niin tutulta.

Esityksen ohjaa Sari Äikää-Torkkeli.

Farssin vietäväksi heittäytyvät Sari Holmqvist, Jani Hägg, Iida Jalavikko, Joni Kalasniemi, Leena Mahlamäki, Magnus Pajulahti ja Kirsi Toivanen.

Elokuussa järjestetään myös yksi tunnelmallinen yönäytös.

Näytelmän oikeudet: Nordic Drama Corner Oy

ESITYSAJAT:
su 14.7. klo 17

pe 16.8. klo 21 YÖNÄYTÖS
su 18.8. klo 17

Kesto: 1 h 50 min (sis.väliaika)

Yksittäiset liput ovat myynnissä nettilippu.fi -palvelussa.

Nyt voit ostaa myös ryhmäliput ja väliaikatarjoilun koko porukalle kätevästi ja edullisemmin suoraan nettilippu.fi palvelusta.  (min. 30 henkilöä)

Varaukset ja tiedustelut 040 5742 065 / liput@loimaanteatteri.fi

Liput
www.nettilippu.fi palvelussa
Aikuinen 20 €
Eläkeläinen / opiskelijat 18 €
(portilta +2 €) 

Osta liput Nettilipusta

Tiedustelut: liput@loimaanteatteri.fi / 040 5742 065
Kertunmäen kesäteatteri, Oripääntie 355, 32410 NIINIJOKI